Известие

Collapse
No announcement yet.

Теч в хидравликата на волана

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Тогава просто го дръж под око и ако пак се появи, търси някой, който ремонтира хидравлични маркучи. И аз не бих платил подобна цена за тия тръби.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

Налягането наистина е такова. В някои рейки достига дори 70
      Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Някой има ли представа къде в южна София изработват хидравлични маркучи, става въпрос за парчето свързващо долната част на серпентината с алуминиевата тръба. За сега е просто омаслен, няма загуба на хидравлична течност, но искам да си вържа гащите от време, като цяло ми се иска да избегна варианта за втора ръка такъв, а пък оригиналните мисля вървят в комплект с тръбите.

Рових из нета и някъде из английския форум се спомена, че тези маркучи са с клапи, това така ли е и подлежи ли на изработка?

Comment

Първоначално публикувано от acho_ Покажи съобщение
          Рових из нета и някъде из английския форум се спомена, че тези маркучи са с клапи, това така ли е и подлежи ли на изработка?
          Доколкото знам, клапи няма но има хидравлични рестриктори. Това е нещо като дюза с малък отвор, която ограничава дебита на течността. Поставя се за да не реагира хидравликата прекалено "бурно".

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

Ясно, да разбирам ли че е възможна изработка на заместителен маркуч със същата спецификация?

Comment

Първоначално публикувано от acho_ Покажи съобщение
              Ясно, да разбирам ли че е възможна изработка на заместителен маркуч със същата спецификация?
              Да, възможна е.

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
              X